Nejnovější recenze ze sekce Zahradní sestavy
Za dobrou cenu kvalitní výrobek
ještě jsme ho nesestavily
- snadná montáž
- vypadá dobře
- slabší materiál, ale vypadá pevně
dobrá kvalita,rychlé sestavení
- Celkový vzhled a možnost uskladnění křesel na sebe.
- Stůl je pevně sestaven a zabere hodně místa při uskladnění přes zimu a návod obsahuje zbytečně moc bezpečnostních upozornění, naproti tom jen dva strohé obrázky k sestavení bez popisu postupu montáže,
- Nestabilní
- Sedačka je lehká, precizně vyrobená. Snadná montáž, látka potahu silná, impregnovaná.
- výhoda
Zboží mě nezklamalo.
Sedací soupravu je pěkná a jsem spokojená.
Vše OK, těžko se rozevírají křesla.
příjemné posezení
přišlo v jiné barvě, ale cenově dostupné
Zatím nejhorší nábytek, který jsem kdy montoval. Kvalitou je pod cenou.
Židle pohodlné a lehoučké. Provedení opravdu neprosto v pořádku. Koupila bych znovu. Stůl bych znovu nekoupila. Kvalita jako z hobby marketu. Tvrzené sklo nemá dotaženou povrchovou úpravu na dvou místech až dokonce. Nohy se po montáži svírají k sobě. Nejdou normálně kolmo k zemi . Řeší se reklamace.
- Polohovací područky
- Relativně malé rozměry, vejde se i na balkon
- lze rozložit na lehátko 200 cm
- Včetně polstrů
- Velmi snadné složení
- Kvalitní dřevo
Úžasný kousek, výborná investice. Díky tomu je i malý balkon krásným relaxačním místem. Područky se dají zvednout, nechat jen jedna a mít tak pohodlné lehátko s podhlavníkem, nebo rozložit úplně na lehátko na spaní nebo opalování. Pevné, stabilní.
Doporučuji všem.
- stůl velmi pěkný, snadná montáž
- židle nešly snadno složit, šrouby se ve všech židlích/závitech protáčely, po nahrazení jinými už šla montáž dobře
- Dobré zboží
- Dobrá cena, odpovídá kvalitě
- Hezká barva povrchu
- Velice dobře zabalené
- Poškození stolu - tříska na hraně
- Šrouby na židlích se povolují
- Kvalita
Livarno Home Sada hliníkového zahradního nábytku s rozkládacím stolem Premium Toronto, 9dílná, antracitová
- Splňuje mé očekávání.
Zobrazuji 21 - 40 ze 500 recenzí « Předchozí 1 [ 2 ] 3 4 5...25 Další »