Nejnovější recenze ze sekce Zahradní sestavy
spokojenost s obchodem a dodaným zbožím
- dobrá cena
cena a dárek
- skvělá sestava vhodná na balkon
Půlkruhový stůl je fajn, dá se kolem v pohodě projít, žádné rohy nepřekážejí. Židle taky super, na balkon akorát :-) Doporučuji tuto sestavu všem, co hledají posezení na balkon či menší prostor.
- Výhodná cena, dodání včetně sedáků.
- Nábytek by mohl být pevnější, lavice pro 3 "větší" dospělé určitě není.
Sestavu doporučuji, určitě kvalita odpovídá ceně, je pohodlný a velice pěkný. Kdo hledá méně masivní nábytek z nedostatku místa - jasná volba. V podstatě cenově téměř srovnatelný s lepším plastovým nábytkem.
- Nábytek přesně odpovídá obrázku, je pohodlný, stabilní a přitom poměrně lehký.
- Složení nábytku zabralo poměrně dost času
Velmi dobrý výrobek za přijatelnou cenu
- velmi pohodlné, funkční
- občas odpadávají krytky šroubů na zadní straně dvoukřesla
celkově jsem s tímto produktem velmi spokojeni
- pěkný, lehký, snadná manipulace, pohodlné sezení
- snadné smontování
- lehké, snadno přenosné
- stůl není skládací, pro skladování je nutné ho rozmontovat
s produktem jsem spokojena
- Přijatelná cena odpovídá kvalitě zboží, jsem spokojená!
- o žádných zatím nevím
Doporučuji, já jsem s nábytkem maximálně spokojená!
- Na první pohled vypadá sestava velmi luxusně.
- Velmi špatné dílenské zpracování, špatné sváry, uvolněné spojovací nýty. Chybí stojan na slunečník-není součástí dodávky.Na slunku se velmi rozpálí černá skleněná deska stolu.
Tento produkt jsem si vybral proto,že to byla kompletní sestava, teda až na ten stojan pro slunečník.
- Líbí se mi je masivní
dobrá cena amasivní provedení
- stohovatelnost židlí
- hezký moderní vzhled celého nábytku
- kvalitní provedení
- přijatelná cena
- u stolu chyběly matičky
za židlích se příjemně sedí, stůl je dostatečně velký
příjemné posezení za přijatelnou cenu
Sestava CORFU je líbivá na pohled, kvalitní, příjemně se na ní sedí, nábytek není těžký při přemísťování na různá místa. Ostatním bych ho doporučila.
Krásný nábytek za super cenu.
Supr
- Jsme naprosto spokojeni s touto sestavou. Popis sestavy odpovídá skutečnosti. Působí luxusně, křesílka jsou stohovatelná.Polstry jsou z paměťové pěny. Montáž stolu je velmi lehká, přiložený návod vede krok za krokem.
- Za tuto cenu perfektní.
Doporučujeme tento produkt vzhledem k užitným vlastnostem sestavy i vzhledem k ceně. Výjimečná kvalita za slušnou cenu.
Byl to můj první nákup a jsem s ním spokojená. Děkuji
přijatelná cena-pohodlné sezení
- optimální velikost stolu i poloh. křesel,
- slunečník mohl být větší na průměru a masivnější konstrukce,vítr ho zřejmě brzy zlikviduje?! Jenže to byl bonus.
OK.
- levná